Followers

Monday, March 08, 2010

Hemsida

www.allahundraser.com/labrador_retriever

Hur kul som helst - läs texten om Labrador. Jag antar att kvaliteten på informationen är lika högklassig på de andra raserna , men jag nöjde mig med labrador! Underhållande är det i allafall!
:-)

9 comments:

  1. Maria Söder12:27 AM

    Rasen passa som bomb hundar och drog hundar inom polisen.

    Labrador Retriever är en överlägsen jakthund. Retrivere kallas apporterande hundar. De bidrar med jägare för att hitta och få förändrats.

    Helt sjukt.. Kram

    ReplyDelete
  2. Detta är om Berner Sennen!!! Hahahaha!!!


    Denna rashunden har normal intelligens i motsats till andra rashundar.

    Berner sennenhund skjul normal. Dessa djur kräver en god del pleie av pelsen.

    Berner sennenhund är inte komplicerade öka, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hund

    ReplyDelete
  3. Och så här ser en Afghan-hund ut!!

    Hundens form: Afghanhund är en medium hund. Pojkar är så hög som 69 til 74 cm høy. Flickor är så hög som 69 til 74 cm høy. Pojkar är så tung som 26 til 29 kg tung när den är full-växt. Flickor väger 26 til 29 kg tung när den är full-växt.

    Hunden har sensationella store hengende öron. Benen är typiskt passform lång. Afghanhund har en smal anatomi. Halen är kort och hängande. Dessa hundar har en lång näsa. Pälsen på afghanhund är långhårig.

    ReplyDelete
  4. PRA-pest (fortf om labr):
    Den här rasen har ofta en PRA pest. Sådana pest är orsakerna till blindhet. Progressiv Retinal Atropi orsakar progressiv syn. Katarakt är en pest som ofta drabbas labrador retriever. Detta är en pest i ögat. Ögon vanligtvis minska den visuella förmåga med hundar. Dessa hundar har en tendens att få tarmvred. Många har problem med ögonen.

    "Detta är en pest i ögat". Jag döööör!!

    ReplyDelete
  5. man undrar om ägaren till sidan går på lågstadiet eller nåt...jag försökte hitta tax, men den fanns inte under jakthundar.

    örk

    ReplyDelete
  6. Anonymous5:45 AM

    Jag tror nog att någon har använt ett sånt automatiskt översättningsprogram och så är det en salig blandning av norska & svenska...
    Ett gott skratt fick man i alla fall...
    Mvh maria

    ReplyDelete
  7. Anonymous5:46 AM

    Hohoho, vem tusan lägger energi på att göra en så urdålig hemsida...?? Översatt från engelska med översättningsprogram?? Nåväl, ett gott skratt fick jag iaf!

    //Lina

    ReplyDelete
  8. Tax finns under Dachshund:

    Dachshund är en prima jakthund. Sporhundar är jakthundar som huvudsakligen använder lukt känsla när de är på jakt. . Sporhundar har utmärkta lukt känsla.

    Dachshund har sitt ursprung från Tyskland.

    Denna hundrasen har medium intelligens till andra raser.

    Dachshund skjul medium. Hundrasen kräver medium med pelsstell.

    Dachshund är medium komplicerade utbildning. Dachshund är en känslig hund och det är därför lätt lydnad utbildning. Dessa hundar har medium med energi och överskott till andra raser. Hunderasen kräver medium hållbar utbildning.

    Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan utomstående. Som regel vänligt över andra hundar. Hundar kan vara bra för äldre barn. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta hunden.

    Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Dessa hundar kan leva i en lägenhet.

    ReplyDelete
  9. Anonymous12:23 AM

    Ett go skratt förlanger liver ;)

    ReplyDelete