Tassa har kommit hem och installerat sig.
Här delar hon med sig av ett recept:
Färskost
Creme Fraiche
Saft från en citron
2 tsk vanillinsocker
1 ägg
1/2 dl flosocker
Se till att människan rör ihop geggamojjan. Slagga på kökssoffan under tiden.
Ugnen skall vara 200 grader varm.
Klä muffinsformar eller små pajformar med smördeg. Se till att människan inte snålar med geggamojjan hon ska klicka i pajen.
In med pajerna i ugnen. Slagga ca 35 minuter till.
Se till att människan tar ut pajerna, och dekorerar dem med vackra hallon från i somras.
Ställ dem på svalning och se till att människan lämnar köket.
Ät. Egentligen ska det vara vaniljglass till men eftersom jag inte har några tummar fick jag inte upp frysen.
Tassa
Friday, November 07, 2008
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
HAHA!
ReplyDeleteVåra münsterländers vill nu också dela med sig av sitt bästa recept. Det är inte lika avancerat som Tassas, och passar därför bra till vardags:
Se till att husse och matte handlar hem mycket frukt, helst äpplen och apelsiner, och att de lägger dem på ett fruktfat på soffbordet. Ta sedan för dig tills det är tomt på fatet.
Basseten och labradoren hälsar att ett mycket bättre och godare vardagsrecept är att gräva i ryggsäckar som står på golvet. "Jag åt upp elva och en halv kanelbulle förra veckan", tipsar herr basset.
/ Signe
De här lätt gött gött :)
ReplyDelete