Followers

Monday, March 24, 2008

VCC

SNÖ i mängder kom under natten till annandagen. Men teamet bakom VCC låter sig inte nedslås så enkelt! Vi hade en kanondag i snön, även om vädret dagen innan hade känts mer lämpligt kanske!
Massor av folk, få avhopp i katalogen trots snön. Snön försvårar ju vittringsförhållandena en hel del, och det var något många fick uppleva, samt de slibbiga snöiga dummiesarna förstås! Men det är ju omständigheter som är lika för alla.
Vinnarna i lagtävlingen var lag 10 med Carina Sandberg och Rockdoves Little red Rooster som EKL-ankare, Barbro Nordborg med Inkwell's Air Marshal som ÖKL-ekipage och från Tyskland representerade Nina Leino och Meadowlark Teal en finsk-tysk-svensk röra ( kommer från Finland, bor i Tyskland , för en svenskuppfödd hund )i NKL
Vinnare i NKL-striden om Smålandsmästaren blev duktiga föraren Fia Josefsson med Straight Flush Velvet Vega

Vinnare i ÖKL blev uppfödaren till NKL-hunden Carina Sjögren med sin Straight Flush Quick Excellence. Hon hade samma poäng som tvåan Anders carlsson med Garronpoint Mole, men eftersom walk up stationen var viktad högst fick poängen där avgöra.

Vinnare i EKL: Anders Carlsson med sin SJ (a)(j)CH Carmal's Forever Heroine

Alla poäng kommer in på Smålands hemsida snart - så då kan ni läsa mer noggrant hur det gick i vår första etapp av Smålandsmästerskapet!
Tack alla entusiaster som gör det möjligt att hålla WT - jag talar förstås om funkisarna i första hand och sedan alla positiva deltagare!

2 comments:

  1. Anonymous2:50 AM

    Tack !
    För en kanondag, vilket jobb ni gjort för ert VCC. Nu vet vi var ribban ligger..... Och tack för gratulationerna !
    Kram från Carina

    ReplyDelete
  2. Anonymous11:47 PM

    Vill bara tacka för en super trevlig dag i Vegby! Håller med Carina om vilket jobb ni har lagt ner! Dessutom var alla så trevliga så man glömde nästan bort snön......
    Tack från Cilla

    ReplyDelete