Followers

Sunday, September 06, 2009

GRATTIS Hege och fantastiske lille Blue!

Det här mailet kom i dag, rapport från Norska Mästerskapet!Men Hege, det är inte vår förtjänst - Du är så duktig med Blue och ska vara riktigt stolt över Dig och honom!

Grattis Janne og Birgitta!
Blue ble til slutt nr 3 - fattige to (2) poeng bak vinneren, en ukjent golden med Doubleuse far. Hun gikk på kurset ditt du hadde hos Charlotte i juni- så det er din skyld:)

Nr 2 ble Sparkfield Ossie (Denes Dan of Tudercort - Olivertash Tulip of Hatchfield) Jens Christiansen.

I det norske mesterskapet ble det ikke norsk på pallen i det hele tatt - Helle Golstrup med Seahill High Wind Phiphi vant. Nr 2 ble Peter Boltorp med Searover Ruffling Konrad og nr 3 ble Annika med gamle Bob. Hun ble også Veteranmester, igjen.

Blue var såå dyktig, men vi mistet mange poeng på en post hos Keld Jørgensen i går, som gjorde at vi ikke vant. Vi hadde 20, 18,13, 20, 15 og 17 i går. I dag vet jeg ikke, men han lå nok på og rett under 20 tallet på alle postene siden vi tok så mye innpå de andre:)

Dere har selvsagt det meste av æren for dette - og jeg er fortsatt kjempefornøyd med lille Blue.

Stor klem
Hege

PS - når jeg får bilder så skal jeg sende dere et. Det kommer på retrieverklubben sine hjemmesider ganske snart også.

Stolta är vi också över Christine och Kit, och Håkan och Posh!
Grattis tillera fina prestationer, det är tufft på mästerskap och små marginaler som ställer till med en nolla på en station. Grattis Iben och Thomas, till fina Josh-barn, nummer två i unghundsmästerskapet är också en avkomma till Josh!

No comments:

Post a Comment