Followers

Tuesday, October 16, 2007

Lite uppdatering


Söndag den 14 oktober

I dag har vi tränat med Graham’s träningsgrupper. På förmiddagen var det lite mer avancerad grupp och där var Janne och jag med Grynet och Skipper med och gick på linje. Det blev låånga dirigeringar och markeringar i kålen jag berättat om. Hundarna skötte sig jättebra och vi behövde verkligen inte skämmas för oss. På eftermiddagen var det en grupp lite yngre hundar som tränade, där passade Ken och Katarina in perfekt! Våra vänner Kate, Karen, Sue och Sue gick med sina hundar och det blev en riktigt trevlig eftermiddag!
På kvällen var vi till Sue på house warming party, hon har flyttat in i en helt fantastisk cottage som är en gammal renoverad lada. Vi minglade runt bland hundfolk och åt mängder av god plockmat. Sedan körde vi till Wharf Cottage för att sova, i morgon kommer Åsa och Anders, och Graham åker till Exbury för att döma ett tvådagars open stake. Vi åker dit tisdag, i morgon ska vi sköta Graham’s alla hundar och träna våra egna samt bara umgås med Åsa och Anders som ju är här på bröllopsresa och skall med oss till Great Livermere och Ampton Shoot!

Måndag 15 oktober

Klockan sex åkte Graham, och vår dag började med att rasta och fodra alla hundarna på Wharf Cottage.Det tar sin lilla tid. Jag har fått ett uppdrag av Graham, att träna en liten gul tik som har skickats för träning till Graham. Det gjorde jag en timme på morgonen innan Åsa och Anders kom.Janne och Katarina passade på att diska och plocka undan under tiden.
Började med lång skön promenad längs Public Footpath med hundarna och Åsa och Anders! Skönt att börja dagen med att röra på sig ordentligt.
Efter en god lunch körde vi till ”våran” Farmer’s Shop i Handcross där vi gjorde av med ytterligare en hög pund. Jag hittade snygga tweed-breeks och en matchande väst..
Efter att ha rastat alla hundarna en vända till tränade vi hundarna i kålen och körde långa avstånd och signaler. Hundarna var verkligen duktiga!
På kvällen åt vi kryddig kycklinggryta och planerade för morgondagen, FT i Exbury och sedan resa till Rede Hall Farm för våra dagar i Ampton. Bilen packades och alla hundarna rastades en omgång till innan vi kröp till sängs efter ytterligare en intensiv dag i paradiset!

1 comment:

  1. Anonymous11:48 PM

    Vilken härlig grej ni har gett er iväg på! hoppas att du får ditt lysmäte tillfredställt. Följer din blogg med spänning.
    Kram
    Cilla

    ReplyDelete