Followers

Sunday, August 23, 2009

Träning med hundarna









Mycket träning med de egna hundarna har det blivit förutom valpleveranserna.
Will och jag nöter och stramar åt lite här och lite där inför proven. Vi har precis skickat anmälningar till A-proven så det gäller att ligga i.
Tar och Red grundtränas och nöts för att ha en bra utgångspunkt för fortsatt träning.Det här året skall de utvecklas ordentligt och behöver mycket träning för att kunna ta in all kunskap. Hundar har en intelligens på en 2 1/2 årig människas nivå säger ju forskarna, så det säger en del om hur mycket de kan ta in och lära sig.Malin tränade miss Fine som ju skall debutera i kommande helg på B-prov i NKL.
Mycket spännande!Hon är en riktig pärla, lilla Fine, och vi tror väldigt mycket på henne. Hon är snabb som en liten oljad blixt, supersnabba upptag, snabb hem, markerar bra och uppför sig fint i stand-by-position!
Anna-Lena, Malin och Katarina hjälpte mig in dag - och i kväll stack Janne och jag ut och körde lååånga markeringar och lååånga memories med pojkarna. Bilder från idag, Malin fotade.

2 comments:

  1. Anna-Lena1:01 AM

    Tack igen för en väldigt trevlig och givande helg! Är alltid lika roligt och inspirerande att träffas och träna. Hundarna sov gott hela kvällen :-)

    ReplyDelete
  2. Otroligt fina hundar, lycka till med Miss Fine på prov!!
    MVH Camilla& Kina

    ReplyDelete