Followers

Monday, September 01, 2008

Mail från Meadowlark Tussock i Norge

Etter to AK-starter med en helt unødvendig feil i hver - altså to andrepremier - slo vi nå til med en AK-prøve "som satt i sikringsboksen"!
En soleklar førstepris og beste hund av de 18 startende i følge den danske dommeren Johnny Henriksen. Badger satt som en prest og gikk som en rakett gjennom skog, myr og vann på søndag!

Tre stykk "Markerings-Ja", to stykk "Fremadsendings-Ut", "to Stopp med påfølgende Venstresignaler" og fem stykk "Feltsøkstegn" var mitt bidrag. Resten gjorde Badger på egenhånd - rett ut og rett inn med fart og stil!!! Det var en herlig opplevelse kl 1800 på søndag, nøyaktig ti timer regnvær etter oppropet kl 0800 på morgenen.
"God nese, stor fart, meget dirigerbar, flott fotgående, villig i vann, søker av hele terrenget og pent ført med få midler" - ble behørig feiret med en dobbel hot-dog i mørket på en bensinstasjon noen mil nord for Kongsvinger. En og en halv til meg og en halv til Badger!
Går det like bra på det åpne Norske mesterskapet til helgen, så blir det en hel hot-dog på "Baggy" - og tre på meg!

Vi är stolta och glada över Björns och Badgers framgångar! Well done!

1 comment:

  1. Anonymous3:22 AM

    Jag känner varken Björn eller Badger men så som det står beskrivet så måste det vara en helt särkild och underbar känsla när man får till ett sådant samarbete! Stort Grattis och lycka till vidare!

    ReplyDelete