Followers

Wednesday, August 06, 2008

Rapporter från de små

Alla skriver mail, skickar bilder och berättar!

Ammi och Berths lilla gula flicka, M Final Runner kallas nu Puma. Puma är framåt, nyfiken och modig. Hon har också Spänstiga Stämband som kommer väl till pass när Ammi och Berth får för sig fåniga idéer som att stänga in henne i bur.

Lollo Gäärdhs hanvalp, M Final Victory alias Seger har nu installerat sig i Umeå. Han är en cool kille som inte berörs av många överraskningar.Varför hetsa upp sig i onödan?

Henrik Lidströms ögonsten M Final Drive, som också kallas Drive, är redan Katarina och Henriks ögonsten! Drive är helt enkelt Fantastisk! ;-)

Lina Grälls lilla tjej, M Final Style, Stajla till vardags är en kavat och framåt flicka. Hon leker och stojar med Karin Wallanders långbenta harskrank Pila som är ett år ung.Kul med kompisar!

Christine Opsahls gula flicka kallas för Kit, men heter egentligen M Final Chance. Hon har två vorsteh-kompisar och en labbetik hemma i Norge. Hon är också framåt och lite Vild - at leka med sex månader långbent korthårig vorsteh är bara trevligt!

Uwes lilla Timber, Gule M Final Retrieve är första labbe i ett FT golden hem! Uwe jagar mycket klövvilt förutom att skjuta fågel för sina hundar. Han tycker att lilla Timber är en liten pärla. En väldigt hungrig sådan!

Håkans svarta Posh, M Final Poacher är redan berömd. Det var han som bet Dipper i den skära näsan. Bra gjort Posh! En kavat och framåt kille som inte räds någon eller något! Beware....:-)

Min lilla miss Fine, M Final Skip är en tjej med hela rävgryt bakom öronen. En kopia av sin Ömma Moder... :-)

Sarahs M Final Bullet, eller Gulle-Bullen som han hetat ibland, väntar fortfarande på sin Sarah......

1 comment:

  1. Anonymous10:50 PM

    Stajla har nu gjort ytterligare en bekantskap och hälsar att schäfrar (stora hundar med jätteöron som liksom fastnat uppåt - de måste vara jättesnabba!) är coola...

    ReplyDelete