Followers

Wednesday, August 13, 2008

I går idag i morgon

I går hade vi dirigeringsträning i Havreåkra med mitt gäng som tränat hos mig sedan i våras.
Vi körde tennisbollar i högt gräs och pratade handling och timing. Det är ett duktigt och ambitiöst gäng som säkerligen kommer att lyckas jättebra med sina hundar.
Det gäller att vara träningsvillig själv, och det är det här gänget!

I dag skall jag köra ner till Västra avdelningen för att döma ett särskilt prov som Anna-Lena ansvarar för. Nio nkl-hundar till bedömning!

I morgon - Björnö Slott och hundträning såklart. Efter det ger vi oss av; Janne och jag med två hundar. Vi skall till Danmark en vecka för att ha semester, Janne har ännu inte varit ledig i sommar.
Vi ser fram emot detta jättemycket. Första stoppet blir hos Thomas och Iben på kennel Batmoors. Vi skall träna lite tillsammans och sedan skall vi köra vidare på nya äventyr. Vi skall vara tillbaka på torsdag tror vi.

Red åkte till Anne Nerell i går! Anne lider av hundabstinens och ville ha en liten hund att träna i avvaktan på sin nya förmåga som vi hoppas skall bli efter Will och Milla senare i höst. Under tiden tänker Red lära Anne allt han kan.Hon kan behöva drillas lite extra nu tycker Red. Vi hoppas att Anne visar prov på Hög Dresserbarhet.

2 comments:

  1. Anonymous11:38 PM

    Än en gång, stort tack för att du kom upp till oss och dömde vårt särskilda nkl-prov! Lika trevligt som alltid att se, och höra, dig i aktion :-) Du är en sann förebild.
    Kramar A-L & funkisarna på Gökalid

    ReplyDelete
  2. Hoppas att ni får en skön semester!
    KRAM

    ReplyDelete