Rapphons med paron
4 rapphons
3 msk soya
150 ml vatten
50 g smor
ett paket bacon
2 mediumstora paron
125 g Stilton ost
Salt och svartpeppar
Varm ugnen till 200 grader
Torka av faglarna och stoppa in en smorklick inuti varje fagel. Tack over faglarna med baconskivorna. Lagg faglarna i en ugnsfast form, blanda soya och vatten och hall i formen Tack over med aluminumfolie.
Placera i mitten av ugnen i trettio minuter. Ta av folien och lat dem vara i ugnen ytterligare tio minuter. Paronen skall penslas med smalt smor och vara i oversta hyllan i ugnen i ca tio minuter for att bli mjuka och for att fa farg.
Rapphonsen ar klara nar stickprovet visar klar vatska.Servera en rapphona per person tillsammans med skivor fran en paronhalva och hyvlad stiltonost pa paronet. Garnera med den krispiga baconet.Servera med potatismos eller rostade potatisar och grona bonor!
Enjoy tillsammans med ett glas Chablis!
Friday, November 02, 2007
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment