Followers

Thursday, November 01, 2007

Bilder fran i gar










Pa Balcombe Estate ar hela den av godset agda byn engagerad i jakterna. Beaters far 20 pund per dag som ersattning och manga har varit med i over sextio ar! Barn och gamla hjalps at med sysslorna runt jakterna. Gamekeepern ar fodd pa godset och har tagit over efter sin far som ocksa var gamekeeper i hela sitt liv pa Balcombe. Traditioner som kanns valdigt gamla och i det narmaste utdoda , i alla fall i Sverige.
En annan utdoende yrkesgrupp ar godsens heltidsanstallda hundtranare vars syssla ar att forse sina chefer med valutbildade jakthundar. Robin, som domde novicet pa Knowle haromdagen ar anstalld av familjen Waxner, som ager butikskedjan Victoria's Secret och foljdaktligen ar amerikaner. De har ett mega gods i Sussex som de besoker nagra veckor om aret. Dar bor Robin i en cottage, tranar familjens hundar och skoter dem pa godsets jakter. De skall ocksa helst visa sin skicklighet pa trials.
En annan varld kan man saga!
Nagot annat for dagen? Jag langtar efter min man!

1 comment:

  1. Anonymous6:59 AM

    Kul med uppdatering på kennelhemsidan! Men bilden på Tassa syns inte. (Jag snodde bilden på Will och har som skrivbordsbakgrund))

    ReplyDelete