Followers

Sunday, May 27, 2007

Så här skrev jag på Smålands gästbok

Vi har startat en C-provskommitté i avdelningen som just nu består av mig och Lotta Hjerpe. Vi vill ordna utbildning och arrangera trevliga WT i Småland. Till detta behöver vi intresserade arrangörer, funkisar och marker. Önskemålet är att förutom Vegby Challenge Cup anordna fem WT under säsongen 2008.Två i Jönköpings län, två i Kalmar län, ett i Kronobergs län plus Vegby Challenge Cup.Vi hoppas och tror att det finns stort intresse för den här typen av arrangemang och vill starta planeringen i god tid för att ha hög kvalitet på genomförande och domare. Vi skall utbilda domare, diskutera upplägg och förenkla administrationen.Intresserad?Hör av dig på mail till mig så skall vi påbörja arbetet för att skapa riktigt bra working test i Småland!

Vi har en tanke om att kora Smålandsmästaren över fem WT. Man får räkna sina tre bästa totalpoäng och mästare koras i nkl, ökl och ekl, tre stycken alltså. Vi tänkte ha poängställningen på hemsidan så att man kan följa den aktuella situationen under säsongens gång. Spännande och kul tycker vi. Nu vill vi ha hjälp och idéer för 2008 års WT-säsong. Vi tänker bjuda på WT med bra kvalitet!

På Smålands hemsida läser ni mer om funktionärsträffen vi höll i helgen!

1 comment:

  1. Anonymous11:13 PM

    Låter ju JÄTTEBRA!! Hoppas verkligen du får respons på det här - och att det kanske kunde smitta till Skåne också... ;-) Kanske kan vi ha lite samarbete över gränserna även när det gäller c-proven, åtminstone erfarenhetsmässigt?!

    ps vi kommer förstås!!

    ReplyDelete