Followers

Saturday, March 03, 2007

Dovers klippor lyste vita när färjan närmade sig, en fantastisk vårdag helt enkelt. Vi bestämde att i stället för trista M20 ta småvägar längs kusten så vi körde mot Folkstone och ner mot Hastings. Före Hastings stannade vi i lilla vackra Rye där vi strosade bland antikvitetsaffärerna och åt lunch på The Ship. Vi har gått i bara tröjan och tittat på alla vårblommor och blommande träd.

Sedan vidare mot Sue och Graham! Just nu är vi på ett B&B som vi fått nys på av Graham och Sue. Det är så fint att man får nypa sig i armen!Det är föräldrarna till Karen , en av Grahams vänner, som äger stället. Hundar välkomna förstås – i familjen finns två labbar och en Jack Russell tik modell äldre. Terriern bestämmer förstås!

I kväll äter vi pub-middag på The White Heart. Det är en riktigt gammal byggnad som ursprungligen varit en grisfarm. Sedan har byggnaden flyttats till sin nuvarande plats och inretts till en fantastisk pub med riktigt historisk känsla.

Efter middagen körde vi längs mörka brittiskt smala vägar med höga häckar omgärdande tillbaka till farmen. Ett glas framför brasan fullbordade dagen och vi stöp i säng i vårt fina rum.

I dag underbar frukost och sedan promenad med Karen och hennes hundar. Vi gick över ett område som var vilttätt och vackert, och har jag sagt det förut? Det blommar överallt!

Sedan vår favorit farmers shop där vi ruinerade oss på fina jaktkläder och nya stövlar.

Nu ska vi träna med Graham!

No comments:

Post a Comment