Followers

Monday, February 15, 2010

Helgen som gick med baciller och annat

Har haft besök av vännerna Anna-Lena, Katarina och Malin. Såklart har vi lyckats träna litegrann - toppen att ha vänner med samma bacill som jag själv :-) Tyvärr fick jag också en annan bacill, en rejäl förkylningsbacill. I dag ligger jag med en sån där TOK-förkylning, toppad med ögoninflammation i båda jacken.
Snyggt - ser helt uppsvullen och förgråten ut.
Får alltså vandra runt med svullna rödgråtna ögon och droppande näsa några dagar verkar det som.
Snor, snor, vart man än glor som det stod i en av Viktors barnsagor när han var liten.Det var en kapten som seglade på ett hav av snor som myntade detta klassiska uttryck när han lät sin tubkikare svepa över "havet". Det kallar jag kulturarv.

Apropå Anna-Lena visade det sig tyvärr att Leia inte var dräktig - trots synnerligen tydliga symtom på förstagågstik.Kanske har hon resorberat valparna, vem vet? Trist är det i alla fall. Bättre lycka nästa gång!
Dipper var kanonduktig som vanligt - skötte sig strålande i de övningar vi lyckades utföra i snön!

Tar hade också en bacill i helgen - en i magen. Han var riktigt dålig i sin mage och fick ta det lite vackert bland alla kompisarna på promenaden.När vi kom tillbaka skyndade han sig in i svit 1 ( hans egna privata) på Willdorf Astoria och kurade ner sig i sin nya bädd.Han är så go!

2 comments:

  1. Vår Izak hälsar att han också skulle vilja ha en ny bädd, precis som Tar, för hans boxkompis Nisse aka Meadowlark Pwyll HAR NÄMLIGEN BITIT SÖNDER IZAKS BIABÄDD! Izak ligger därför på ett gammalt täcke nu, men även DETTA har den hemska labradoren börjat förstöra.

    Krya på dig!

    ReplyDelete
  2. Anna-Lena3:53 AM

    Krya på er, allihop! Både Leia, Dipper och jag längtar redan tillbaka till kompisarna på Björkåsen!
    Kram!

    ReplyDelete