Followers

Tuesday, September 07, 2010

Hemma är bäst!

Vaknade hemma i min rutiga säng i morse, utvilad och utsövd. Tassade ner för trapporna och släppte in katten och satte på kaffe.
Soligt och klart i luften - en bra dag i dag.
I går kväll tränade Katarina och jag Kate och Tar vid Dansjön. De fick riktigt svåra markeringar med apportkastare ut för en brant, över ett litet vatten över ett vass parti och ut på blankt vatten. Långt och svårt.
Tar har gjort den markeringen en gång tidigare i somras med Malin och Fine, så jag visste nog att han skulle fixa det galant. Kate har aldrig gjort det förut, men det var inga problem alls. Kate har utvecklats otroligt hos Katarina och det är så kul att se dem tillsammans! Kate heter till vardags Longchamp Cliquot och bodde förut här hos oss på Björkåsen. Katarina har tagit 1 NKL med henne och nu väntar KKL!
Vi skickade på kluriga memories också, helt ospårade med luriga vinklar men de skötte sig alldeles fantastiskt bra!
Will och Twiggy var också i form och skötte sig kanonbra!
I går kväll pratade jag med Malin i en timme på Skype - suveränt att kunna babbla utan en tanke på räkningen! Vi pratar om miss Fines tilltänkta kavaljer och väger för och emot.
I dag har jag plockat svamp och strövat i skogen - vila för själen som faktiskt behövts efter en lång och intensiv period kantad med både guld och grådask.
Sommarkrukorna är tömda och trädgårdens höstsyrén har snart blommat färdigt.

Janne är i Sveg och jagar björn och älg så huset är tomt och fridfullt. I kväll tränar vi lite igen, och sen blir det stora themuggen framför Idol. Nu börjar hösten!

1 comment:

  1. Anonymous8:03 AM

    Du skriver vackert!
    /Birthe L

    ReplyDelete