Followers

Sunday, December 27, 2009

Träffen i dag

Tack ni som var på träffen, fyra av sex Skipper-Will ungar, och så Katarina med George ( Will-Penny)! Så härliga unga hundar! Supercoola, koncentrerade och i kontakt med er! Tack för att ni gjort så rätt med dessa små, inga förväntningar, oro eller överstimulans i sikte. Viltet hanterade dom perfekt - stort intresse, snabbt hem med fina rejäla grepp.
Jag är så glad över deras balans - lugna och trygga när ingenting händer, full sula när de skulle få sina två apporteringar var.
Ni har varit så duktiga med era små - vi ses i februari!!

2 comments:

  1. Anonymous11:04 AM

    Tack själv! Det var trevligt. Nisse håller med, men han är missnöjd med att du inte förstod att hans självklara rätt till att apportera minst sjuttio kaniner till. Är man prins av Gotland så är man ju. Han överväger att vända sig till DO, Djurens Vänner, samt Värnlösa och Missförstådda Labradårars Minnesfond.

    Signe & Nisse

    ReplyDelete
  2. Tack för en trevlig dag med mycket fina hundar och trevliga människor.
    Vi lider av svår labbefrossa efter att ha sett alla fina hundar och det känns tomt att inte ha en riktig hund här hemma. Idag har vi varit på fest och fått gulla lite med en fin gul tik men det hjälper ju bara för stunden. Så nu hoppas vi att det snart blir tillökning.
    Gott Slut och Gott Nytt År önskar familjen Jahn.

    ReplyDelete