Followers

Tuesday, July 31, 2007

Längst ner i botten på tvättkorgen

Nu börjar jag se slutet på tvättberget från landet. Vad har hänt sen sist? WT i Småland där mina hundar var så där... eller var det jag som inte hade toppat formen?
Will och jag tränade med Sven, Marina och Katarina i söndags. Det var kul och hundarna var duktiga.

I går promenad med Katarina och en tur till Berggrens vapen. Katarina kunde inte längre bärga sig utan MÅSTE ha en likadan Baron Ammoväska! :-)

5 comments:

  1. Och ammo-väskan invigdes på skjutbanan igår kväll:-) Mycket bra. Naturligtvis ett absolut måste.

    ReplyDelete
  2. Anonymous1:34 PM

    Du berättade inte vad du åt på lördagen efter träningen, om inte jag minns fel så var det pizza x 2. hihi

    ReplyDelete
  3. Anonymous11:33 PM

    jo, det är otroligt viktigt med väska.... man klarar sig inte utan den. Tror att vi kanske skulle passa som marknadsförare på baron och deras väskor..... Använde min i går på duvjakt, inte en ända patron trillade ur och tänk så snygg man är när man står där mitt i ett gömsle....tänk om man ändå slapp dessa gömslen så någon åtminstone såg ens väska.

    ReplyDelete
  4. Anonymous2:48 AM

    Gömsle????
    Likt Shooting Gazette's Shooting Suzanna trippar jag runt med min damtweed, chameaustövlar med läder samt läppstiftet i säkert förvar i min Baron-väska där en och annan patron också får plats.Min Beretta Ultralight med guldfåglar i gravyren sitter som en smäck!Skulle aldrig drömma om att gömma hela härligheten bakom ett GÖMSLE!!!!

    ReplyDelete
  5. Har just varit och snyggat till mig ännu mer på Butiken på landet. Stod och höll i ett par Hunter-stövlar med linnetyg i skaftet. Kanske inte så bra när man tränar hundar....tyckte inte hon i affären heller:-) Så det fick räcka med en kappa, kofta, skärp och scarf:-)

    ReplyDelete